در هر شغل و حرفه ای مشغول به فعالیت باشید قطعا به حضور در نمایشگاه تمایل دارید. با حضور در نمایشگاه می توانید به صورت گسترده تری اقدام به جذب مشتریان بالقوه نمایید . با حضور در نمایشگاه در بازه زمانی کوتاهی می توانید با ترقند های زیرکانه و حرفه ای مشتریان زیادی را جذب نمایید. اما شاید تجربه شرکت در نمایشگاه را نداشته باشید. این ۱۰ مرحله را در نظر داشته باشید تا بتوانید به صورت حرفه ای در نمایشگاه بدرخشید.
از عمده دلایل عدم شرکت در نمایشگاه نداشتن آمادگی های لازم می باشد. با استفاده از این مطلب می توانید برنامه ریزی منسجمی داشته باشید.
۱- انتخاب نمایشگاه مناسب
ابتدایی ترین گام شرکت در نمایشگاه مناسب برای شما است . در طول سال نمایشگاه های متعددی برگزار می شود . مهمترین ملاک برای شما شرکت کنندگان، سایر غرفه داران و بودجه خودتان است. شرکت در نمایشگاه بدون تحقیق و تفحص کافی در مورد این جزئیات نتایج مطلوبی نداشته و قطعا سازنده نیست. مطمئن شوید نمایشگاه برای برند و کسب و کار شما مناسب است.
۲- یک مکان ایده آل برای غرفه نمایشگاهی خود رزرو نمایید
پس از انتخاب صحیح نمایشگاه نوبت به انتخاب غرفه می رسد. در نمایشگاه غرفه ها قیمت های مختلفی خواهند داشت . مکان های پر بازدید، درب های ورودی، سالن های غذاخوری، قیمت بالاتری دارند . غرفه های جزیره که در میان سالن هستند بازدید بالاتری دارند و از نظر قیمت در رده دوم بعد از غرفه ورود هستند. پس اگر بودجه شما اجازه می دهد به سراغ آنها بروید و قرارداد ببندید . بسته به خدمات و محصول و تریحات خود یک غرفه انتخاب نمایید. با ایده های ناب طراحی غرفه می توانید بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت غرفه هدایت نمایید.
۳- بستن قرارداد با طراح و غرفه ساز حرفه ای
در مورد طراحان و غرفه سازان حرفه ای و قابل اطمینان تحقیق نمایید. یک طراح و تولید کننده حرفه ای و بدون واسطه انتخاب نمایید که از کارش مطمئن باشید . تحویل به موقع و طرح جذاب می تواند در جذب بالای مشتریان موثر باشد.
۴- پرسودترین طراحی غرفه نمایشگاهی را انتخاب نمایید
مهمترین جنبه غرفه نمایشگاه ، غرفه نمایشگاهی شماست . ایده های طراحی غرفه نمایشگاهی شما نقش مهمی در جذب بازدیدکنندگان دارد. طرحی انتخاب نمایید که در عین زیبایی و سادگی ، پیام بازاریابی شما را برجسته نماید . این طرح باید باعث یادآوری ارزش های شما شده و تصویر برند شما را در ذهن افراد برجسته نماید.
۵- تدارک و ترتیب دادن الزامات ضروری نمایشگاه
برنامه ریزی و اجرای غرفه کار سختی است . غرفه سازی را انتخاب نمایید که بتواند کلیه مراحل را انجام دهد. مشاوره ، حمل و نقل، نصب و انجام چیدمان برای غرفه نمایشگاهی از جمله کارهای مهم می باشد. اگر غرفه ساز همه فن حریف نمایشگاهی یافت نکردید افرادی که در انجام این کارها حرفه ای هستند انتخاب نمایید.
۶- انتخاب یک تیم فروش حرفه ای
با انتخاب یک تیم فروش قوی و حرفه ای می توانید بازدید کنندگان را به مشتریان وفادار تبدیل نمایید. با وسواس و دقت بالا افرادی که برای فروش خواهید برد انتخاب نمایید. تیم فروش نقش کلیدی در جذب و راهنمایی و پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان خواهند داشت. افراد حرفه ای، مودب، و پر انرژی انتخاب نمایید.
۷- آماده کردن الزامات دقیقه نودی
با برنامه ریزی صحیح و دقیق و کنارهم چیدن عناصر مختلف، تصویر منسجمی از کسب و کار خود به نمایش می گذارید. وسایل پذیرایی، هدایا، ظروف ، کاتالوگ ها و بروشور های تبلیغاتی و …. را آماده نمایید. کارمندان خود را از قبل آماده نمایید و وسایل لازم را همراه داشته باشید.
۸- تبلیغ و بازاریابی صحیح برای محصولات و خدمات شما
مخاطبان خود را از قبل آماده نموده و از حضور در نمایشگاه مطلع نمایید . این آمادگی می توانید از طریق رسانه های مختلف، شبکه های اجتماعی ، بنر های تبلیغاتی ، پخش تراکت و . . . . باشد. مخاطبان خود را از آدرس و مکان خود در قرفه و آفر های ویژه شما برای حضورشان در نمایشگاه آگاه نمایید.
۹- تاثیر و ارزش بازاریابی قبل از حضور در نمایشگاه
از طریق روش های مختلف سعی کنید مخاطبان خود را از حضور در نمایشگاه مطلع نمایید. داشتن یک استراتژی دقیق و حساب شده برای بازاریابی قبل از حضور در نمایشگاه بسیار موثر می باشد. شما از ماه ها پیشتر از نمایشگاه می توانید مشتریان خود را از نمایشگاه مطلع نمایید . از طریق ارسال ایمیل ، تماس تلفنی، پیامک و سایر روش های اطلاع رسانی افراد را از مکان و زمان نمایشگاه و مزایای حضور در نمایشگاه مطلع نمایید. این کار ۲ مزیت دارد. اول اینکه رابطه خود را با مشتریان قبلی تجدید نموده و CRM می نمایید. دوم حضور برند خود را به میزان مطلوبی در ذهن شرکت کنندگان پر رنگ و ثبت می نمایید.
۱۰- درگیر کردن بازدید کنندگان در نمایشگاه
طراحی غرفه ابتدایی ترین موردی است که بازدید کننده شما را درگیر می نماید. اگر طراحی زیبا نباشد بازدید کننده کمی را جذب خواهد کرد. دومین نکته حفظ تعامل با بازدید کننده پس از مراجعه به غرفه است. این تعامل می تواند از طریق نمایش محصول ، راهنمایی فروشندگان، هدایای تبلیغاتی ، عکس و داشتن ژست مناسب در آن و …. باشد . کلیه این نکات باعث حفظ تعامل با مشتری می شود . حتی تخفیف هایی که در نمایشگاه داده اید . آفر هایی که با تراکت ها برای بعد از نمایشگاه و استفاده از خدما رائه می دهید . همه این موارد می تواند نقش سرنوشت سازی در حفظ تعامل و تبدیل مشتری بالقوه به بالفعل داشته باشد.
نتیجه گیری
کلیه این نکات می تواند نقش مهم و تاثیر گذاری در موفقیت حضور در نمایشگاه داشته باشد. نظم و ترتیب و برنامه ریزی مهم ترین نکته به رسیدن به زمان مناسب کلیه فعالیت ها دارد. پس زود شروع کنید و سعی کنید کلیه آمادگی ها را پیشتر داشته باشید. دور اندیش بودن و داشتن زمان کافی برای انجام امور تا حد چشمگیری در موفقیت شما در نمایشگاه موثر می باشد.
بدون دیدگاه